« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Richard Ebbink

Locatie Amsterdam
Uurtarief onbekend
Telefoon 020-3053200

Werkzaam bij Brinkhof

Contact opnemen
 

Website

Richards praktijk bestaat uit het voeren van Europese octrooigeschillen. Met verve behartigt hij de belangen van meest internationale ondernemingen voor de Haagse octrooigerechten. Richard wordt ...Lees verder

Richards praktijk bestaat uit het voeren van Europese octrooigeschillen. Met verve behartigt hij de belangen van meest internationale ondernemingen voor de Haagse octrooigerechten. Richard wordt internationaal gerespecteerd om zijn evenwichtige coördinatie van parallelle nationale procedures en EOB opposities. Zijn talent voor talen (hij spreekt onder meer vloeiend Duits, Engels, Frans, en Italiaans) is een bewezen aanbeveling in een internationale context. Richard is Vice President van EPLAW.

Voor de rechter is Richard op zijn best. Zo schrijft Chambers: “Steady and well pre-pared, Richard Ebbink is held in high esteem by opposing counsel”, “He thinks more like a US litigator” en: “He deserves the excellent recognition he has carved out our for himself”.  Onlangs heeft WorldLeaders International IP Awards hem te Londen de 'Award for Excellence in Patent Practice/Litigation in Private Practice' uitgereikt.

Richard spreekt regelmatig op congressen over onderwerpen als inbreuk en geldigheid in de Europese nationale rechtspraak, equivalentie en de toekomst van het Europese octrooisysteem. De Engelse blog “IPKat” schreef het volgende over zijn spreekvaardigheid: “Richard has long ago won this Kat's admiration for his sheer brilliance”. Richard heeft gestudeerd in Amsterdam en aan de Columbia University Law School te New York (LLM, 1983).

Contact opnemen

Advocaat sinds
3 April 1984

Contactinformatie
Brinkhof
De Lairessestraat 111 115
1075HH Amsterdam

Tel. 020-3053200
Fax. 020-3053201
Email richard.ebbink@brinkhof.com
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Richard Ebbink

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht