Beoordelingen op Advocatenzoeken.nl

Om gemakkelijk betere beslissingen te kunnen maken en daarmee de juiste advocaat te kiezen, biedt Advocatenzoeken.nl de mogelijkheid om beoordelingen en ervaringen te delen met onze bezoekers. Als dank doneert Advocatenzoeken.nl per beoordeling €2,- aan Amnesty International.

Wanneer u op Advocatenzoeken.nl uw ervaring met een advocaat of kantoor deelt, stelt u anderen instaat om een betere keuze te maken. Uw waardering is daarom erg bruikbaar voor het verkrijgen van een beter beeld van de advocaat en het kantoor waar hij of zij werkzaam is. Bovendien kunnen advocaten waardevolle feedback in de vorm van opbouwende kritiek, complimenten en suggesties voor verbeteringen gebruiken voor het verbeteren van hun dienstverlening. 

Om een beoordeling te geven en ervaring te delen, kunt u surfen naar de pagina van de advocaat of het advocatenkantoor.

Geef nu uw waardering!

Gedragscode en nettiquete

Doordat we goede en betrouwbare ervaringen en beoordelingen willen ontvangen, hebben we hieronder een aantal spelregels opgesteld. Als u zich aan de volgende richtlijnen houdt, zal uw ervaring worden gepubliceerd op Advocatenzoeken.nl.

  • Vertel ons ùw ervaring met de advocaat of advocatenkantoor. Schrijf geen verhalen op die u van anderen heeft gehoord.
  • Denk om uw taalgebruik. Beoordelingen met schuttingtaal of beledigende teksten worden niet toegestaan.
  • Schrijf alleen een waardering als u de afgelopen tijd met het betreffende advocatenkantoor te maken heeft gehad en onlangs met de advocaat hebt samenwerkt.
  • Onderbouw de cijfers met uw ervaring in minimaal 100 tekens, zodat anderen informatie kunnen halen uit uw verhaal. Vertel zowel wat er goed ging en wat er beter kan. Het is goed als u hierbij rekening houdt met degene die overweegt de betreffende advocaat te gaan in huren. Welke positieve of negatieve waardering wilt u deze persoon overbrengen?
  • Geef een geldig e-mailadres op. Om de ervaring te bevestigen, zal er namelijk een e-mail worden gestuurd. Als het e-mailadres van u is, ontvang u een email en zal pas na bevestiging via de link in de e-mail de ervaring worden gepubliceerd.
  • Schrijf geen waardering(en) over uzelf of over de organisatie waar u werkzaam bent. Medewerkers of belanghebbenden van advocatenkantoren mogen geen beoordelingen plaatsen. Om deze reden wordt het IP-adres van de gebruiker opgeslagen. Ervaringen die afkomstig zijn van het IP-adres van de opleidingsaanbieder worden niet gepubliceerd om (de schijn van) misbruik te voorkomen. 

Over Amnesty International

Amnesty International zet zich in voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Amnesty is een onafhankelijke beweging met 3 miljoen leden, donateurs en vaste begunstigers in meer dan 150 landen. Amnesty Nederland is met bijna 280.000 leden één van de grootste afdelingen.
 
Amnesty International probeert door de inzet van actie, lobby, bewustwording en samenwerking de mensenrechten overal te bevorderen. Doordat Amnesty voor haar onderzoek, lobby en acties geen geld aanneemt van overheden om zo onafhankelijk en betrouwbaar te blijven. 

Amnesty Nederland is volledig onafhankelijke een vereniging, voorzien van het CBF keurmerk voor goede doelen.

 

Voeg een beoordeling toe

Voeg ook een beoordeling toe en advocatenzoeken.nl doneert €2,- aan Amnesty International.

Voeg een beoordeling toe Meer info