« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Kevin Vierhout

Locatie Haarlem
Uurtarief onbekend
Telefoon 023-5345170

Werkzaam bij Vallenduuk Advocaten
Specialismen Arbeids- en sociaal zekerheidsrecht
Bestuursrecht, R.O., milieu, vreemdelingenrecht
Incasso's
Strafrecht, tuchtrecht, vreemdelingenbewaring

Contact opnemen
 

Website

In augustus 2006 is mr. Vierhout beëdigd als advocaat. Daarvoor was hij een half jaar als juridisch medewerker werkzaam. Tijdens zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij de nodige ...Lees verder

In augustus 2006 is mr. Vierhout beëdigd als advocaat. Daarvoor was hij een half jaar als juridisch medewerker werkzaam. Tijdens zijn studie aan de Universiteit van Amsterdam heeft hij de nodige praktijkervaring opgedaan bij onder andere een deurwaarderskantoor in Amersfoort. In zijn afstudeerpakket zat ondermeer arbeidsrecht en civiel vervoerrecht.

Bij Vallenduuk Advocaten behandelt mr. Vierhout veel bestuurlijke boete zaken in het wegvervoer. De zaken betreffen voornamelijk boetes vanwege overtreding van de rij- en rusttijden, opgelegd door het IVW of de Arbeidsinspectie. Inmiddels heeft hij een groot aantal successen geboekt, doordat hij hoge boetes heeft weten te reduceren of zelfs tot nihil heeft weten terug te brengen. Check daarover ook het nieuws item "een half miljoen boete minder" en het meer recentere nieuws item "boete van 190.000 naar nihil"

Voorts staat mr. Vierhout clienten bij die het rijbewijs zijn kwijt geraakt wegens te hard rijden, roekeloos rijgedrag of rijden onder invloed. Tevens houdt hij zich bezig met strafzaken, zowel in het commune strafrecht als het economisch strafrecht. Hij heeft inmiddels een expertise opgebouwd in (grotere) drugszaken. Mr. Vierhout is ook degene die de zedenzaken behandelt bij ons op kantoor, zoals zaken die gaan over kinderporno of verkrachting/aanranding . Ook staat hij een vast aantal veelplegers bij die verdacht worden van woninginbraken of diefstallen. Mr Vierhout neemt tevens arbeidszaken aan van zowel werkgevers als werknemers.

Talen: Nederlands, Engels, Duits

Contact opnemen

Advocaat sinds
29 Augustus 2006

Contactinformatie
Vallenduuk Advocaten
Sint Jorisveld 10
2023GD Haarlem

Tel. 023-5345170
Fax. 023-5345033
Email kvierhout@vallenduuk.nl
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Kevin Vierhout

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht