« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Arnold Versteeg

Locatie Amsterdam
Uurtarief onbekend
Telefoon 020-3053200

Werkzaam bij Brinkhof
Specialismen Bestuursrecht, R.O., milieu, vreemdelingenrecht
Contracten (algemeen), schade en aansprakelijkheid
Koop, intellectuele eigendom, mededingingsrecht
Procesrecht

Contact opnemen
 

Website

Arnold is gespecialiseerd in de gereguleerde aspecten van de zorgmarkt. Het gaat daarbij om regelingen van organisatie, toegang tot de markt, gedrag op de markt en toezicht op marktdeelnemers in ...Lees verder

Arnold is gespecialiseerd in de gereguleerde aspecten van de zorgmarkt. Het gaat daarbij om regelingen van organisatie, toegang tot de markt, gedrag op de markt en toezicht op marktdeelnemers in de zorg. Arnold heeft binnen die markt gebieden die zijn bijzondere aandacht hebben: de regulering van geneesmiddelen, (medische) hulpmiddelen en zelfzorgproducten, de regulering en financiering van (zorg)verzekeringen en de regulering van het zorgaanbod zowel op het vlak van de markttoegang als op het vlak van tariefstelling en regulering door de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de Nederlandse Zorgautoriteit. Bovendien heeft hij kennis van en ervaring met saneringsregelingen en de gevolgen van faillissementen in de zorg.
De markt waarop de praktijk van Arnold in het bijzonder gericht is, maakt dat hij ook specialistische kennis heeft van aanbestedingsrecht, sector specifiek mededingingsrecht, contractenrecht en overheidsaansprakelijkheidsrecht.

Arnold is een procesadvocaat met een brede ervaring in zowel administratief- als civielrechtelijke procedures. Ook met andere vormen van geschilbeslechting zoals arbitrage heeft hij uitgebreide ervaring.

Arnolds positie wordt bevestigd door vermelding in internationale ranglijsten waarin hij “highly recommended” is voor “life sciences regulatory” en “recognised” voor “dispute resolution”.

Nadat hij na afronding van zijn studie aan de Katholieke Universiteit te Nijmegen drie jaar als wetenschappelijk medewerker aan die universiteit verbonden was en daar in 1987 zijn proefschrift verdedigde, is hij sinds 1986 advocaat te Amsterdam. Tot 2005 was hij verbonden aan Stibbe, laatstelijk als compagnon. Arnold is een van de oprichters van Brinkhof.

Contact opnemen

Advocaat sinds
11 Februari 1986

Contactinformatie
Brinkhof
De Lairessestraat 111 115
1075HH Amsterdam

Tel. 020-3053200
Fax. 020-3053201
Email arnold.versteeg@brinkhof.com
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Arnold Versteeg

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht