« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Daan Lunsingh Scheurleer

Locatie Amsterdam
Uurtarief onbekend
Telefoon 020-7171000

Werkzaam bij NautaDutilh N.V.

Contact opnemen

Website
Daan Lunsingh Scheurleer is partner binnen de Banking & Finance groep en geeft leiding aan het 'Class Action Team' van NautaDutilh. Daan is gespecialiseerd in het verdedigen van class actions ...

Lees verder
Daan Lunsingh Scheurleer is partner binnen de Banking & Finance groep en geeft leiding aan het 'Class Action Team' van NautaDutilh. Daan is gespecialiseerd in het verdedigen van class actions met betrekking tot effecten, financiële diensten, prospectusaansprakelijkheid en financieel toezicht. Hij adviseert het management van cliënten regelmatig over aangelegenheden met een hoog reputatierisico. 

Daan is betrokken geweest bij diverse collectieve schikkingen, zowel op opt-in basis als op opt-out basis onder de Wet Collectieve Afwikkeling Massaschade, waaronder Dexia, Shell reserves, Converium en beleggingsverzekeringen.
 
Daan heeft ruime ervaring met samenwerking met Amerikaanse advocaten en treedt regelmatig op als Nederlands advocaat in zaken die zowel in Nederland als in andere jurisdicties, met name in de VS, spelen.
 
Daan behaalde in 1990 zijn doctoraalexamen in klassieke archeologie aan de Universiteit van Amsterdam en in 1996 studeerde hij af in rechten aan de Universiteit van Leiden. Hij is lid van het Litigation Committee van de International Bar Association, de Nederlandse Vereniging voor Effectenrecht, de Vereniging Corporate Litigation en de Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht. Daan publiceert regelmatig en geeft lezingen over groepacties en collectieve schikkingen. Verder publiceerde hij een aantal boeken over kunst en geschiedenis.
Contact opnemen

Advocaat sinds
3 Mei 1996

Contactinformatie
NautaDutilh N.V.
Postbus 7113
1007JC Amsterdam

Tel. 020-7171000
Fax. 020-7171111
Email daan.lunsingh@nautadutilh.com
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Daan Lunsingh Scheurleer

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht