« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Marc Padberg

Locatie Rotterdam
Uurtarief onbekend
Telefoon 010-4005100
Opleiding Grotius Academie specialisatieopleiding Vervoerrecht (1999)

Werkzaam bij Kneppelhout & Korthals N.V.
Specialismen Arbitrage
Contracten (algemeen), schade en aansprakelijkheid
Procesrecht

Contact opnemen

Website

Marc is een gerenommeerd advocaat op het gebied van internationale handel, transport, verzekeringen en beroepsaansprakelijkheden. Hij heeft tal van artikelen gepubliceerd, waaronder enkele voor ...Lees verder

Marc is een gerenommeerd advocaat op het gebied van internationale handel, transport, verzekeringen en beroepsaansprakelijkheden. Hij heeft tal van artikelen gepubliceerd, waaronder enkele voor Engelstalige juridische tijdschriften (Lloyd's Maritime Law Quarterly, the Maritime Advocate). Door Quote Media is hij in vijf opeenvolgende jaren genoemd als een van de vijf beste vervoerrechtadvocaten van Nederland. Positieve vermeldingen in Legal 500 en Chambers vallen hem eveneens ten deel. Marc is docent vervoerrecht aan de Grotius Academie, lid van de Nederlandse Vereniging voor Zee- en Vervoerrecht resp. de Nederlandse Vereniging voor Verzekeringswetenschap en de International Bar Association. Tot slot is Marc lid en voormalig voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrechtadvocaten. Marc is een veelgevraagd spreker op seminars.

 

Marc begon zijn loopbaan in 1986 bij advocatenkantoor Schut&Grosheide (het huidige DLA Piper). Nadat hij bijna 15 jaar in Amsterdam had gewerkt, verhuisde hij in 2000 naar Rotterdam. Hij opende daar het nieuwe kantoor en leidde de praktijkgroep Internationale Handel, Transport en Verzekering. In 2007 richtte hij mede Padberg Spanjaart Advocaten op, dat in 2010 fuseerde met Kneppelhout & Korthals. Sinds oktober 2010 is hij tevens Managing Partner van het Rotterdamse kantoor.

 

Marc wordt aanbevolen door Chambers and Partners: 
Marc Padberg combines his position as managing partner with a busy practice focusing on transport and maritime law.

 

Relevante lidmaatschappen: Nederlandse Vereniging voor Zee- en Vervoerrecht, Nederlandse Vereniging voor Verzekeringswetenschap, International Bar Association, Nederlandse Vereniging voor Vervoerrechtadvocaten, Marine Insurance Associates (MIA). 

Contact opnemen

Advocaat sinds
19 Augustus 1986

Talen
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
Contactinformatie
Kneppelhout & Korthals N.V.
Postbus 546
3000AM Rotterdam

Tel. 010-4005100
Fax. 010-4005111
Email mpd@kneppelhout.nl
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Marc Padberg

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht