« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Auke Doornbosch

Locatie Assen
Uurtarief onbekend
Telefoon 0592-345188

Werkzaam bij Rein Advocaten & Adviseurs
Specialismen Arbitrage
Contracten (algemeen), schade en aansprakelijkheid
Goederenrecht
Ondernemingspraktijk
Procesrecht

Contact opnemen

Website

Auke is een advocaat met brede ervaring. Hij is vooral actief op het gebied van ondernemingsrecht en heeft ruime ervaring in het voeren van procedures, zowel bij de rechter als in arbitrage. ...Lees verder

Auke is een advocaat met brede ervaring. Hij is vooral actief op het gebied van ondernemingsrecht en heeft ruime ervaring in het voeren van procedures, zowel bij de rechter als in arbitrage. Daarnaast adviseert hij bij fusies en overnames van bedrijven en is hij deskundig in het opstellen en controleren van overeenkomsten.  

 

Auke verdedigt jouw belangen met hand en tand. Als zelfstandig ondernemer kan Auke zich als geen ander verplaatsen in de gevoelens en drijfveren van mede-ondernemers. Bovendien is hij in staat om een probleem van verschillende invalshoeken te benaderen en daardoor compleet te overzien. Dat leidt tot een snel en gedegen oordeel en een oplossing die recht doet aan jouw belang. Is die oplossing niet mogelijk, dan geeft Auke uiteraard niet op. Hij zet dan al zijn kennis en ervaring in om jouw zaak succesvol bij de rechtbank te bepleiten. Zijn trackrecord hierbij is voor menig tegenstander reden om toch eieren voor het geld te kiezen.

 

Auke is sportief en vaak te vinden op zijn zeilboot. Daarnaast houdt hij ervan om te lezen en hard te lopen. Auke wordt gekenschetst als ‘down to earth’. Dat past ook bij zijn Noordelijke inborst. Als geboren Groninger staan hem de Noordelijke provincies na aan het hart. Dat blijkt ook uit het feit dat hij Fries leest, schrijft en spreekt en Drents kan verstaan en lezen.

Contact opnemen

Advocaat sinds
19 Maart 1991

Contactinformatie
Rein Advocaten & Adviseurs
Postbus 622
9400AP Assen

Tel. 0592-345188
Fax. 0592-372431
Email doornbosch@rein.nl
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Auke Doornbosch

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht