« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Willem van Nielen

Locatie Den Haag
Uurtarief onbekend
Telefoon 070-3603151

Werkzaam bij Van Diepen Van der Kroef Advocaten
Specialismen Faillissementen

Contact opnemen

Website

Mr. W.J.B (Willem) van Nielen (lid van de maatschap) is zijn loopbaan begonnen als advocaat bij een middelgroot (60+) kantoor in Amsterdam in de M&A en Venture Capital praktijk.

Hij heeft tevens ...Lees verder

Mr. W.J.B (Willem) van Nielen (lid van de maatschap) is zijn loopbaan begonnen als advocaat bij een middelgroot (60+) kantoor in Amsterdam in de M&A en Venture Capital praktijk.

Hij heeft tevens een aantal jaren onderzoek gedaan en les gegeven aan studenten, banken, consultans en advocaten op het gebied van insolventierecht en financiering & zekerheden bij het Onderzoekscentrum Onderneming & Recht van de Radboud Universiteit in Nijmegen. Mr van Nielen is gespecialiseerd in fusie & overnames en venture capital transacties. Voorts treedt hij regelmatig op als curator en staat hij bestuurders en commissarissen bij in herstructureringen, doorstartoperaties, samenwerkingsverbanden, bestuurdersaansprakelijkheids- en corporate governance kwesties. Mr van Nielen heeft zowel de Grotius specialisatieopleiding “Financiering en Zekerheden” alsmede de INSOLAD/Grotius specialisatieopleiding "Insolventierecht" cum laude voltooid en is volwaardig lid van INSOLAD. 

Mr van Nielen is tevens lid van de commissie die door de minsiter van Justitie in 2007 is ingesteld met de opdracht aanbevelingen te doen ter bestrijding van faillissementsfraude en is mede auteur van de aanbevelingen aan de minster. Hij heeft verschillende publicaties op zijn naam staan en is redactielid van het advocatenblad op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht en docent rechten bij de vereniging voor Credit managers (VVCM) en doceert regelmatig aan advocaten, consultans en banken.

Contact opnemen

Advocaat sinds
1 Augustus 1997

Contactinformatie
Van Diepen Van der Kroef Advocaten
Postbus 9
2501CA Den Haag

Tel. 070-3603151
Fax. 070-3603422
Email w.vannielen@vandiepen.com
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Willem van Nielen

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht