« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Milica Antic

Locatie Amsterdam
Uurtarief onbekend
Telefoon 020-5300160

Werkzaam bij SOLV

Contact opnemen

Website
In intellectueel eigendom gespecialiseerde advocaat die geboren, getogen en afgestudeerd is in Amsterdam. Dankt haar exotische naam aan haar vader uit Belgrado. Werkt bij SOLV aan interessante ...

Lees verder
In intellectueel eigendom gespecialiseerde advocaat die geboren, getogen en afgestudeerd is in Amsterdam. Dankt haar exotische naam aan haar vader uit Belgrado. Werkt bij SOLV aan interessante procedures rond providers en tussenpersonen. Maar doet ook ‘klassieke’ zaken, bijvoorbeeld over merkenrecht. Een vrijgevochten bijtertje met een open mind en een gezonde dosis engagement.

Milica Antic is gespecialiseerd in informatierecht, waaronder auteursrecht, e-commerce, mediarecht en privacyrecht.
Daarnaast is Milica zeer thuis in merkenrechtelijke kwesties en productbescherming (modelrecht en slaafse nabootsing). Ook samenwerkings- en licentie-overeenkomsten behoren tot haar werktterrein.

Zij is haar carrière begonnen in de algemene civiele (proces)praktijk. De kennis en ervaring die zij hiermee heeft opgedaan in het aansprakelijkheids- en contractenrecht, en de jarenlange proceservaring hebben Milica tot een breed inzetbare IE-advocaat gemaakt. Zij heeft een ruime blik op de zaak en benadert deze vanuit meer dan het voor de hand liggende perspectief.

Milica heeft speciale interesse voor het spanningsveld tussen internet, informatievrijheid en intellectuele eigendomsrechten. Zij adviseert en procedeert voor internet service providers, webwinkels, en mediabedrijven.

Milica zal altijd zoeken naar de beste oplossing voor haar cliënten. Daarbij kijkt zij niet alleen naar de juridische consequenties, maar ook naar bijvoorbeeld de commerciële en publicitaire gevolgen. Procederen is lang niet altijd de beste oplossing, maar als het nodig is, aarzelt Milica niet om voor haar cliënt de strijd in de arena van de rechtbank aan te gaan.

Milica studeerde in 1999 af aan de Universiteit van Amsterdam waar zij haar specialisatievakken volgde aan het
gerenommeerde Instituut voor Informatierecht (IViR).
Contact opnemen

Advocaat sinds
5 Februari 2002

Contactinformatie
SOLV
Postbus 75538
1070AM Amsterdam

Tel. 020-5300160
Fax. 020-5300170
Email antic@solv.nl
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Milica Antic

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht