« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Philip ter Burg

Locatie Den Haag
Uurtarief onbekend
Telefoon 070-3184200


Contact opnemen

Website

Philip ter Burg adviseert een groot aantal (inter)nationale cliënten op uiteenlopende terreinen en is regelmatig betrokken bij complexe (grensoverschrijdende) transacties. Tevens heeft hij ruime ...



Lees verder

Philip ter Burg adviseert een groot aantal (inter)nationale cliënten op uiteenlopende terreinen en is regelmatig betrokken bij complexe (grensoverschrijdende) transacties. Tevens heeft hij ruime (inter)nationale proceservaring. Philip treedt op regelmatige basis op voor bedrijven voor wat betreft distributie- en agentuurovereenkomsten.

Philip is onder meer betrokken geweest bij een auteursrechtgeschil ten behoeve van Italiaanse meubelfabrikanten, een bouwgeschil inzake een elektriciteitscentrale in het Midden-Oosten, een arbitrage procedure voor een Centraal Europees telecommunicatiebedrijf, de expansie naar Nederland van een Engelse beursgenoteerde uitzendorganisatie, de onderhandse plaatsing van aandelen door een bandenconcern, afwikkeling agentuurrelaties en het opzetten van shop-in-shop concepten voor modebedrijven.

Na afronding van de studie Nederlands recht (bedrijfsrecht) in 1988 aan de Rijksuniversiteit Leiden en een postdoctoraal (LL.M) International Business Law aan Queen Mary College, University of London (1989) is Philip ter Burg sinds 2000 werkzaam bij Buren van Velzen Guelen. Philip is lid van de IBA, de Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht, de Vereniging Corporate Litigation en voormalig bestuurslid van de Nederlandse Advocaten Vereniging Internationale Handel.

Philip heeft gastcolleges gegeven aan Webster University te Leiden en de Haagse Hogeschool, geeft regelmatig trainingen aan leden van de Fenedex (Federatie voor de Nederlandse Export) en publiceert regelmatig op het gebied van internationale handel en distributie alsmede intellectuele eigendom.

Contact opnemen

Advocaat sinds
14 November 1989

Contactinformatie
Buren van Velzen Guelen N.V.
Postbus 18511
2502EM Den Haag

Tel. 070-3184200
Fax. 070-3561340
Email p.terburg@bvvg.nl
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Philip ter Burg

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht