« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Fanauw Hoppe

Locatie Alkmaar
Uurtarief onbekend
Telefoon 072-5121300


Contact opnemen

Website

Fanauw Hoppe (1978) richt zich in zijn praktijk op drie specialisatiegebieden. Ten eerste op Europees recht (aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en staatssteun) waar mr. Hoppe overheden heeft ...Lees verder

Fanauw Hoppe (1978) richt zich in zijn praktijk op drie specialisatiegebieden. Ten eerste op Europees recht (aanbestedingsrecht, mededingingsrecht en staatssteun) waar mr. Hoppe overheden heeft bijgestaan met procederen en adviseren.. Ook treedt hij op voor bedrijven die regelmatig deelnemen aan aanbestedingen. In het mededingingsrecht heeft hij met succes prijsvechters bijgestaan, die opkomen tegen prijsafspraken opgelegd door leveranciers. Verder beoordeelt hij overeenkomsten en samenwerkingsvormen en de mogelijkheden voor ondernemingen/overheidsorganen met een economische machtspositie.

Ten tweede het ondernemingsrecht; de postdoctorale opleiding Grotius, Corporate Structures heeft hij afgerond in 2009. Ondernemingen zoeken advies en begeleiding bij procedures, overnames en samenwerking en met zijn specialistische kennis levert mr. Hoppe een meerwaarde. Tot zijn cliënten behoren start-ups, concernverbanden, bestuurders en (minderheids)aandeelhouders.

Ten derde het bouw- en vastgoedrecht. In brede zin heeft mr. Hoppe ervaring met zaken betreffende het bouwrecht, zoals bouw-/aannemingsovereenkomsten en overeenkomsten met onderaannemers. Zowel bij de Raad van Arbitrage als de civiele rechter heeft mr. Hoppe regelmatig opgetreden. Bij het vastgoed heeft mr. Hoppe ontwikkelaars bijgestaan bij meerdere Noord-Hollandse ontwikkelingsprojecten. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van koop en huur.

Mr. Hoppe is lid van:
• Vereniging van Corporate Litigation (VCL) 
• Nederlandse Vereniging van Aanbestedingsrecht (NVvA) 
• Vereniging Van Mededingingsrecht (VvM) 
• Vereniging van Jonge Onroerend Goed Juristen (VJOJ) 
• Ronde Tafel 100 (West-Friesland)

Zijn maandelijkse juridische column is te lezen op: www.webregio.nl.

Contact opnemen

Advocaat sinds
10 Februari 2005

Contactinformatie
Van Diepen Van der Kroef Advocaten
Postbus 1035
1810KA Alkmaar

Tel. 072-5121300
Fax. 072-5121133
Email f.hoppe@vandiepen.com
Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Fanauw Hoppe

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht