« Terug naar resultaten

Advocaat Mr. Diederik Schrijvershof

Locatie Amsterdam
Uurtarief onbekend


Contact opnemen
 

Maverick Advocaten is hét full-service mededingingsrechtkantoor met één van de grootste praktijken in Nederland. U kunt bij ons terecht met al uw vragen die raken aan de bevoegdheid van de ...Lees verder

Maverick Advocaten is hét full-service mededingingsrechtkantoor met één van de grootste praktijken in Nederland. U kunt bij ons terecht met al uw vragen die raken aan de bevoegdheid van de Autoriteit Consument & Markt (“ACM”), de Nederlandse Zorgautoriteit (“NZa”) en de Europese Commissie.

  • Eén onafhankelijk kantoor voor al uw vragen op het gebied van mededingingsrecht, gereguleerde sectoren, aanbestedingsrecht en consumentenrecht.
  • Jarenlange ervaring in de top van de Nederlandse advocatuur. Onze advocaten hebben een uitstekend trackrecord en zijn erkende specialisten binnen hun vakgebied.
  • Ervaring bij toezichthouders en als in-house counsel. Onze advocaten weten dat een zaak vaak commerciële, strategische of politieke kanten heeft en houden in hun advisering met alle aspecten rekening.
  • Een professionele organisatie, met tegelijkertijd een relatief lage kostenstructuur gekoppeld aan redelijke winstdoelstellingen. Hierdoor kunnen we een kwalitatief hoogwaardige dienst tegen een concurrerend tarief aanbieden.
  • Een breed netwerk van Nederlandse en internationale topkantoren, gerenommeerde economische onderzoekbureaus en lobbybedrijven. Zo kunnen we u als boutique kantoor ook full-service dienstverlening bieden.”
Contact opnemen

Advocaat sinds
8 Juni 2004

Talen
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands
Contactinformatie
Maverick Advocaten N.V.
Barbara Strozzilaan 360
1083 H Amsterdam

Kwaliteit:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Prijs:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Service:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Snelheid:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
  met de algemene voorwaarden
Naam:
E-mail:

Uw e-mailadres wordt niet op de website gepubliceerd.

Beschrijving:

Neem contact op met Mr. Diederik Schrijvershof

Ik wil graag
Voornaam
Achternaam
Straat + Huisnummer
Postcode + Plaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Bericht